televizor ieftin

Iti doresti un televizor ieftin la preturi avantajoase. In plus, beneficiezi de livrare gratuita si de finantare in rate.Smart TV-uri cu preturi incepand de la 899 lei.

Multi, atunci cand se hotarasc sa achizitioneze un nou televizor LED, aleg intotdeauna modele care vin de la branduri consacrate, iar aici nu prea avem ce sa le reprosam, fiind evident faptul ca astfel de modele de televizoare LED sunt, in cele mai multe cazuri, foarte bune. Insa nu trebuie neglijate nici cele care sunt produse de companii nu la fel de cunoscute, iar aici putem da ca exemplu Sunny,Horizon, Orion.

televizor,smart tv

televizor ieftinTot ce trebuie sa faci pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere este sa tii cont de unele aspecte in ceea ce priveste aceste televizoare LED, precum si sa citesti cat mai multe review-uri (de preferat review-uri care sa aduca in plus si anumite explicatii la tehnologiile care se regasesc in dotarea lor, a televizoarelor, iar la acest lucru ai acces accesand aceasta oferta de televizoare LED, pe care o ai la dispozitie).

Cum gasesti televizoare LED ieftine, dar de calitate.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa stii unde sa cauti. Am adus deja in discutie acest aspect putin mai sus, unde v-am dat un exemplu, si anume unde se poate gasi o oferta completa de televizoare LED, alaturi de review la fiecare model in cauza, astfel incat sa poti face cea mai buna alegere posibila.

Acum, pentru a raspunde la intrebarea „cum?” este nevoie sa cunoastem cateva informatii de baza legate de aceste televizoare LED, care sunt foarte importante, de catre trebuie sa tinem cont inainte de a face o alegere.

Aici iti putem da ca exemplu diagonala ecranului, rezolutia, daca este ecran curbat sau nu (aici nu o sa intram prea mult in detalii, deoarece avem in principal in vedere oferta de televizoare LED ieftine, iar momentan nu putem spune acest lucru despre un televizor LED cu ecran curbat), daca este un Smart TV sau nu, ori chiar daca materialele care stau la baza sa sunt unele de calitate sau nu.

Ce diagonala si ce rezolutie recomandam la televizorele LED?

Asadar avem destul de multe aspecte la care trebuie sa fim atenti, si o sa incepem prin a vorbi despre diagonala pe care trebuie sa o aiba televizorul LED perfect.

In ceea ce priveste diagonala pe care trebuie sa o aiba aceste televizoare LED este bine de stiut ca nu alegem dupa principiul (eronat de altfel) „cu cat mai mare, cu atat mai bine”, ci o sa ne ghidam in functie de care sunt dimensiunile incaperii in care urmeaza sa instalam viitorul televizor.

Sa zicem ca distanta de la televizor la canapea va fi de 3 metri. In aceasta situatie ce diagonala recomandam? Raspunsul este foarte simplu, fiind vorba de aproximativ 1 metru (sa zicem intre 108 si 120 cm).

Legat de rezolutie, diferenta de pret dintre acele televizoare LED ieftine HD Ready (care sunt capabile sa afiseze imagini la o rezolutie de doar 1366 x 768 pixeli) si acele televizoare LED ieftine care pot livra imagini la o calitate Full HD (asadar este vorba de o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, acesta fiind practic standardul actual) este atat de mica incat primele mentionate nici nu merita luate in considerare.

O singura precizare trebuie facuta aici, si anume aceea ca televizoarele LED Ultra HD 4K incep sa vina puternic din urma, preturile acestora devenind din ce in ce mai asezate (la un moment dat un astfel de model avea un pret promotional de 1800 lei).

Televizoare LED din gama celor inteligente sau nu?

Aici intr-adevar trebuie spus ca alegerea este una pur subiectiva. Daca, atunci cand auzi de televizoare LED, te gandesti ca ai nevoie doar de functiile de baza pe care oricare alt televizor le poate oferi, cu siguranta nu vei avea nevoie de un Smart TV.

Daca totusi, o sa planuiesti sa utilizezi noul tau televizor LED si pentu a naviga pe internet sau pentru a accesa continutul multimedia pus la dispozitie online, atunci trebuie sa optezi pentru un Smart TV (in ultima perioada oricum diferentele de pret nu mai sunt chiar atat de mari, in unele cazuri fiind chiar inexistente).

Trebuie de asemenea precizat ca exista posibilitatea ca, in cazul in care ai ales deja un televizor LED care nu este Smart, sa il poti face inteligent printr-o achizitie foarte ieftina (in cele mai multe cazuri nu depaseste 300-350 lei), fiind vorba despre un mini PC (fie cu Android, fie cu Windows), acesta devenind foarte popular chiar si la noi in tara.

Tineti cont de aces articol si cu siguranta vei putea cumpara televizorul mult visat, care sa vina cu un raport calitate-pret excelent unele mmagazine online ofera si plata in rate cea ce este foarte avantajos.

Vezi oferta pentru Televizoare 4K click aici!!!

Spre Magazin Click Aici!!! Magazin online

Spre Magazin Click Aici!!! Magazin online

Spre Magazin Click Aici!!! Magazin online

(106)

televizor ieftin

About The Author
-

Un comentariu