Strinu Adrian Alexandru, un vizionar cu un viitor promitator in afacerile online, ne atrage atentia asupra sa.
Absolvent de studii economice, un tanar din Bucuresti, cu o viziune bogata asupra marketing-ului online, a dezvoltat diverse platforme de publicare anunturi, devenind astfel o concurenta pentru cei aflati in domeniul online, in special cel al anunturilor.
El ne povesteste cum i-a venit aceasta idee, si anume in anul 2013 a plecat alaturi de sotia sa in Belgia, ca multi alti tineri care vad o oportunitate mai mare in tarile straine. Au lucrat timp de 10 luni ca interni. In acest timp, navigand pe site-uri in cautarea unui autoturism, a realizat ca piata anunturilor online in Belgia nu este atat de diversificata si ca el ar putea construi o platforma de anunturi online mai buna, fara a percepe vre-o taxa utilizatorilor.
Asa a fost realizat site-ul www.mercador.be devenind astfel o concurenta pentru cei de acolo.
O luna mai tarziu au luat decizia de a se intoarce in Romania in speranta ca va realiza acelasi lucru si in tara. Astfel au fost create: www.e-devanzare.ro, www.4tuning4.ro, www.immo-web.ro, etc., El a reusit sa promoveze toate aceste site-uri fara surse media importante ci doar prin propriile cunostinte si ajutat doar de internet. Sustine ca nu se va opri aici. Intentioneaza sa deschida cateva magazine online din diverse domenii de activitate. Il citez:,,Sper ca in cativa ani sa reusesc sa creez un imperiu in domeniul afacerilor online si offline pentru fata mea.„

(6)

Strinu Adrian Alexandru, un vizionar cu un viitor promitator in afacerile online

| Comunicate de Presa | 0 Comments
About The Author
-