samsung galaxy s

Toate modelele de telefoane Samsung Galaxy S cu reduceri le poți vedea AICI.

Am făcut o selecție a celor mai interesante prețuri și oferte pentru telefoanele din gama Galaxy S.

Samsung Galaxy S7 Edge

samsung s7 edge ieftin

samsung s7 edge ieftin

Cu siguranță cel mai râvnit telefon al momentului este Galaxy S7 Edge. Are un procesor Exynos 8890 Octa Core 2300 + 1600 Mhz, memorie RAM de 4 Gb, memorie internă de 32 Gb. E dotat cu două camere foto performante de 12 și 5 Mp.
Dual Sim

Prețul și oferta completă pot fi consultate AICI.

Samsung Galaxy S6 Edge

samsung s6 edge ieftin

samsung s6 edge ieftin

Un alt telefon foarte performant pe care îl găsiți la preț promoțional  este telefonul mobil Galaxy S6 Edge. Are un procesor Octa Core de 2100+1500 Mhz, memorie RAM de 4 Gb, memorie internă de 64 Gb. E dotat cu două camere foto performante de 16 și 6 Mp.

Prețul și oferta completă pot fi consultate AICI.

Samsung Galaxy Note 5

galaxy note 5

galaxy note 5

Un alt telefon foarte performant pe care îl găsiți la preț promoțional este telefonul mobil N920 Galaxy Note 5 dotat cu funcția 4G, 32Gb spațiu de stocare. Telefonul are o diagonală generoasă de 5.7 inch, display AMOLED de 16 Mp.

Prețul poate fi consultat AICI.

Samsung Galaxy S6

samsung s6

samsung s6

Galaxy S6 beneficiază doar în această perioadă de o reducere 11%, ceea ce îl face mult mai accesibil. Performanțele și calitatea se regăsesc din plin în acest gadget inteligent, dotat cu momerie RAM 3GB și spațiu de stocare de 32 Mp. Are un display Quad HD Super AMOLED de 16 Mp cu diagonală de 5.1 inch.

Prețul e disponibil AICI.

Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Acest telefon are funcția 4G, e dotat cu 32 Gb memorie internă, beneficiază de un discount de 8% și este ideal pentru a naviga pe internet și a trimite mailuri prin poșta electronică. Are o cameră principală foto de 16Mp, iar cea secundară de 3.7.

Prețul poate fi consultat AICI.

Galaxy S5 Duos

Samsung Galaxy S5 Duos

Samsung Galaxy S5 Duos

Telefonul Galaxy S5 are un afișaj uimitor de clar, display-ul Full HD de 5 inch analizează lumina și poi optimizează ecranul pentru a arăta tot ce este mai bun. Fotografiile și clipurile video vor arăta întotdeauna culorile lor reale. În plus, are un design distincitv care îl face să iasă în evidență.

Prețul și detaliile pot fi consultate AICI.

 I9515 Galaxy S4

Samsung I9515 Galaxy S4

Samsung I9515 Galaxy S4

Calitate la un preț foarte accesibil, care beneficiază și de o reducere , la un model ceva mai vechi din gama Galaxy S, însă cu tehnologie extrem de actuală. Camera foto principală e dotată cu un senzor de 13 Mp, iar cea secundară 2Mp. În plus, are memorie internă de 16 Gb, afișaj Super AMOLED și diagonala display-ului de 5 inch.

Prețul poate fi consultat AICI.

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

La un preț chiar și mai redus găsiți modelul  Galaxy S4 resigilat , prezintă zgârieturi fine însă beneficiază de o garanție de 12 luni. Telefonul este livrat fără căștile originale.

Prețul poate fi găsit AICI.

 Galaxy S3 Neo

Samsung Galaxy S3 Neo

Samsung Galaxy S3 Neo

Acest telefon este printre primele din seria Galaxy  păstrează o mulțime dintre tehnologiile actuale. Telefonul are un preț foarte accesibil și poate administra două cartele SIM în același timp.

Oferta completă e disponibilă AICI.

 

Save

Save

(88)

samsung galaxy s

| Blog | 0 Comments
About The Author
-