Ridesharing sau Taxi

Razboi total lansat azi intre Taximetristi si Clever Taxi.

Dupa cum bine stim cu totii, companiile de ridesharing au venit in Romania cu un puternic impact asupra taximetriei, decimand astfel veniturile acestora.

Taximetristi au fost importiva companiilor si erau mandri ca aveau si ei o aplicatie pe masura ce le putea oferi curse Clever Taxi.

Azi tot internetul vuieste si taximetristi incep sa nu mai preia comenzi din aplicatia Cever, ba chiar unii dintre acestia care au preluat comenzile azi au spus clientilor si i-au incurajat sa instaleze o alta aplicatie de taxi STAR TAXI, multi din ei spun ca au fost sclavii dispeceratelor si ca au dat un stapan pe altul iar acum si acesta i-a vandut pentru a isi mari profitul.

Taxi Vs Clever

Taxi Vs Clever

Se stie clar ca patroni dispeceratelor au autoturisme la „plan„ pentru platformele de RIDESHARING.Plin de anunturi cu masini date la plan!!!

Anunturi cu masini la plan UBER si Taxify

Text Preluat :

„Salutare!
Ceea ce urmează să citiți este strict punctul meu de vedere, nu al asociației Taxi Next Level, nu al dispeceratului. Este punctul de vedere al unui taximetrist, și atât.

Clever taxi devine Clever. Se tot vehiculează ideea că e loc pentru toată lumea. Poate. Insa locul meu nu este in nici un caz lângă toată lumea. Mai ales lângă cei care fac taximetrie mascată sub forma de ride sharing sau rent a car.
Am spus, de cel puțin 3 ori, ca daca va veni acest moment voi fi primul care va lua atitudine. Iată că momentul e aici.

Cred în existența aplicațiilor taxi cu o singură condiție: sa lucreze doar cu transportatori autorizați în regim taxi. Nu rent, share etc.
Cred în plata cu cardul direct in aplicație, insa nu cu orice preț.
Cred în beneficiile concurenței, daca ea este corecta , atât față de mine cât și față de lege.
Cred în demnitate profesionala.
Sa îmi continui activitatea pe această aplicație ar însemna să fiu ipocrit in primul rand fata de mine, in al doilea rând fata de clienții mei.
Greșeli evident pot face, insa …ipocrit nu voi fi niciodată.
Nu consider că am gresit susținând aplicațiile, consider că aș greși susținând Clever de acum încolo, având în vedere decizia lor.
Taximetria nu va muri, daca vom înțelege că unitatea noastră este cea care arata directia reală în această activitate . Taximetriștii au crescut dispecerate, tot ei le-au făcut mici. Taximetristii au crescut aplicații…tot ei au puterea sa le facă neatrăgătoare pentru clienți.

Astăzi m-am întâlnit cu Clever. Am ascultat, am spus ce am avut de spus.
Tot astăzi, m-am întâlnit cu Star. Am spus ce am avut de spus, apoi am ascultat.

Star Taxi, pregătește-te sa îți ocupi pozitia de lider al aplicațiilor de comandă taxi. Căci asta se va întâmpla , chiar daca nu ai puterea financiara a celorlalți. Cu noi, vei putea… Insa tine cont de un singur lucru: sa intri in hora sharing-ului…. Nu cred că poți face fata. Uber, taxify, și Go…. Sunt prea mari iar atunci noi vom fi deloc .

Dragi colegi, patronii ne-au îngenuncheat, dispeceratele ne-au biciuit, autoritățile… Sunt bine…
Patronii au mașini și colo și colo, sunt flote in așteptare. Dispeceratele vor juca după direcția profitului. Noi momentan mai avem Star-ul .
Fără Star, nu avem nici macar o șansă.

Într-o săptămână, maxim doua, clienții vor veni după noi. Din nou, depinde doar de noi.
Aplicațiile dispeceratului , statia de pe mașină, Star taxi și bordura. Hai sa facem taximetrie… Fără preturi, mașini curate și hai sa ii dam bice !

PS: Procesul merge înainte.„

Text Preluat https://www.facebook.com/search/top/?q=clubul%20taximetristilor&epa=SEARCH_BOX

  • Acum va intreb eu personal veti face o alta aplicatie TAXI la fel de MARE cum ati facut cu cei de la Clever, ce se va intampla daca ei vor face la fel cu dumneavoastra domnilor soferi de taxi??
  • Clever ce se va intampla atunci cand soferi parteneri invatati pe tarife dinamice nu vor prelua acele comenzi de 1.99 Lei???
  • Star Taxi Promite soferilor de taxi ca nu vor face precum Clever?
  • Dragi clienti cosumatori de taxi si servicii de ridesharing, voi ce parere aveti?
  • Vor ajunge soferi de taxi sa devina ,,parteneri„ renuntand la jugul si al mafiei taximetriei, al dispeceratelor si al mafiei licentelor inchiriate.
  • #Doamna Primar al capitalei Gabriela Firea dumnneavoastra nu veniti cu o pozitie oficiala?
  • Cand si daca agregatoarele de tip ridesharing vor deveni legale sau ilegale cat mai aveti de gand sa tineti pe toata lumea intr-o zona GRI a legi pe care taximetristi se plang ca Politia LOCALA nu o aplica Legea 38/2003.

Va rog sa comentati in site decent!!! pentru a putea publica comentariul

https://www.facebook.com/1onlinemedia.ro/

(964)

Ridesharing sau Taxi

| Blog | 0 Comments
About The Author
-