Protestul taximetristilor Prima Partea 1

Protesul va continua si in zilele urmatoare !!! Taximetristi sunt nemutumiti si cer aplicarea legi 38 in forma actualta, multi dintre ei spun ca s-au saturat sa astepte cienti in statiile de taxi, acestia fiind luati de catre soferi parteneri. Soferi de taxi nici nu vor sa auda de legea VTS.

Protest taxi
Protest taxi

Daca este cazul sa se suplimenteze numarul Licentelor Acordate. Un grup de 46 de parlamentari PSD a iniţiat un proiect de lege, depus la Senat pe 15 noiembrie, prin care se propune reglementarea autorizării, organizarea si controlul serviciilor de transport alternativ cu un vehicul cu şofer “VTS”.

Citez cuvintele unui Taximetrist:
” Multumim Clever ati reusit cea ce nici macar noi nu am reusit sa ne aduceti impreuna si sa ne unim. Clienti sa nu credeti vreodata ca au fost ai vostri taximetristi au facut Dispecerete mari si au dat cu ele de pamant.Dispeceratele fara noi cei din strada sunt 0. Noi v-am facut mari.

A plecat trenul de Siberia ” inchei citatul. (Aceasta fraza mi s-a spus sa o pun special, nu stiu de ce dar taximetristi stiu.)

Doamna primar general Gabriela Firea si cei din PMB vor trebui sa gaseasca o solutie acestui caz.

(193)

Protestul taximetristilor

About The Author
-