Parfum de firma ieftin

Parfum de firma ieftin.

Alegerea unui parfum este foarte personala şi subiectiva. Sfatul meu este de a asculta în primul rând propriile sentimente, lumea interioară şi idealurile, astfel ca parfumul ales de tine să fie o parte din stilul tau. Adesea, parfumurile pot spune multe despre caracterul si dorintele tale.

Parfumurile in cea mai mare parte sunt produse în mai multe clase de concentratie şi fiecare dintre ele are propriile sale avantaje. De obicei, parfumurile sunt realizate în concentraţii de: Parfum, Eau de parfum (EDP) , Eau de Toilette (EDT) , Eau de Cologne (EDC) şi alte produse de însoţire mirositoare. Diferenţa dintre acestea se află în concentraţie de extract de parfum, uleiuri esenţiale si aşa-numitul „jus”.

Parfum (extract de parfum) conţine cea mai mare concentraţie de componente mirositoare, 15% -30% extract de parfum, uneori chiar mai mult, diluat în 96% alcool etilic de calitate. Cantitatea parfumului pus spre vânzare este de obicei de 7,5 la 15 ml, pentru că aroma de concentratie astfel de mare este foarte intensa şi de lungă durată si se evaporă foarte încet. Numai concentratele de parfum prezintă pe deplin compoziţia parfumului. Preţul ridicat al parfumului este compensat de plăcerea de a-l purta.

Eau de Perfume (edp) este concentraţia cea mai populară de uleiuri esenţiale, deoarece are un raport ideal între calitate şi preţ. Concentraţia de extract din eau de perfume este destul de mare, 10-20% la 90% alcool etilic. Dar preţul este mai mic. Unele case de parfumuri produc eau de perfume ca cea mai mare concentraţie de extract de parfum. Producţia în concentraţie de parfum este costisitoare şi piaţa parfumurilor dictează tendinţele. Eau de perfume este de obicei produs ca spray, ceea ce este convenabil pentru utilizarea chiar în timp ce călătoriţi.

Eau de Toilette (edt) conţine 4-10% parfum extract diluat în 80-90% alcool etilic. Unele parfumuri sunt produse numai în această concentraţie, in comparaţie cu parfumul si apa de parfum, apa de toaletă pierde din bogăţia compoziţiei sale.Este în acelaşi timp cea mai potrivita pentru a fi utilizata pe timp de zi, în special pentru a fi purtata la locul de muncă. Pentru seara este, totuşi, mai potrivit sa purtati eau de parfum. Eau de toilette pentru bărbaţi este de obicei mai concentrat decât cel pentru femei, şi prin urmare, de o concentratie mai aproape de apa de parfum, şi astfel, parfumurile de bărbaţi nu sunt produse ca apa de (edp)

Eau de Cologne (edc) apa de colonie, de obicei are cea mai scăzută concentraţie de uleiuri esenţiale de 3-5% diluat în 70% alcool etilic. Acest lucru nu se aplică în cazul produselor americane, Koln, în acest caz, înseamnă apă de parfum.

After Shave nu conţine mai mult de 3% extract. Acesta este, de obicei aplicat înainte de parfum şi nu este potrivit pentru a fi folosit în loc de parfum, pentru că mirosul dipare repede.

Este cunoscut faptul că, baza de ulei păstrează parfumul o lungă durată de timp. În ultima vreme exista produse noi, cum ar fi ulei de parfum sau gel, care apar pe piaţă Parfumurile în această concentraţie sunt destul de scumpe.Sunt la fel de durabile ca eau de parfum şi au o nuanţă moale.

Aveti aici cateva magazine online de parfumuri din care va puteti alege si comanda parfumul dorit.

Pafrumuri de firma originale 100% Click aici!!!

parfum original

parfumuri de firma

Cele mai noi parfumuri aparute in 2017 Click aici!!!

(127)

Parfum de firma ieftin

About The Author
-

Un comentariu