freze melc modul

Freze melc modul

Operatiunile de prelucrare a rotilor cilindrice dintate impun utilizarea asa-numitelor freze melc modul, scule complexe, cu o serie de elemente componente, a caror precizie influenteaza direct rezultatele obtinute.

Astfel de scule se regasesc si in oferta companiei Uzinrom Holding, oferta care totodata cuprinde si numeroase alte produse destinate mai multor sectoare din domeniul industrial.

Freze melc modul de la producatori autohtoni.

In ziua de azi, importul de produse si articole, indiferent ca vorbim de cele industriale sau de alta natura, a devenit o obisnuita in Romania. Uzinrom Holding este insa o societate care sprijina producatorii autohtoni din cadrul acestui domeniu de activitate, si ca urmare majoritatea produselor comercializate sunt fabricate in tara noastra.

Alegerea in materie de freze melc modul este societatea Rosar SA din Radauti, producator cu o vasta experienta in prelucrarea metalelor si fabricarea de scule conform celor mai inalte standarde.

freza melc modul cu dinti aplicati

freza melc modul cu dinti aplicati

Oferta de freze melc modul.

Cu modele, dimensiuni si variante constructive diferite pentru a satisface cu succes cat mai multe cerinte si nevoi, intreaga gama a sculelor de acest gen oferite de Uzinrom Holding este clasificata astfel:

– freze melc modul pentru mecanica fina STR M-290/1-87.

– freze melc modul 3092/9970 ddr si module mari.

– freze melc monobloc pentru arbori canelati stas 7678/2-82.

– pentru roti de lant stas 8846-82.

De asemenea, gama sculelor pentru danturat include si frezele disc, respectiv o serie larga de cutite, toate purtand marca Rosar SA.

De ce freze melc modul prin Uzinrom Holding.

Compania din Bucuresti nu este singurul distribuitor din tara de unde puteti achizitiona astfel de scule, insa reprezinta cea mai buna alegere pe care orice client o poate efectua.

Principalul avantaj al ofertei Uzinrom Holding se refera in primul rand la preturile practicate; astfel, tarifele sunt cu 10% mai mici fata de orice alt producator. Mai mult, aspectul pretului final este deschis spre negociere atunci cand cantitatea solicitata este una mai mare.

In al doilea rand, de livrarea sculelor comandate se ocupa tot Uzinrom Holding. Solicitarile sunt onorate indiferent de zona tarii, data livrarii fiind stabilita de comun acord cu clientul.

Compania garanteaza pentru produsele oferite spre vanzare, iar acest lucru este intarit si totodata demonstrat prin certificatul de calitate livrat odata cu comanda. Alaturi de acesta este oferit si certificatul de garantie, clientii avand certitudinea unei colaborari transparente si bazate pe profesionalism, cu calitatea produselor garantata.

Freze melc modul si alte produse.

Ca urmare a misiunii de satisfacere a cat mai multor cerinte si nevoi venite din partea clientilor, gama produselor comercializate de Uzinrom Holding este una extrem de variata, aceasta cuprinzand, pe langa altele, si: pompe hidraulice, frane si cuplaje electromagnetice, materiale si aparataje electrice, discuri abrazive, pietre polizor, echipamente de protectie, piese de schimb pentru poduri rulante, piese de schimb masini unelte, consumabile si lista poate continua.

Pentru intreaga oferta de produse, dar si informatii suplimentare legate de seria de freze melc modul, luati legatura cu reprezentantii companiei din capitala. Alege inspirat scule si produse de prima mana si bucura-te de o colaborare bazata pe corectitudine, promptitudine si profesionalism desavarsit.

(163)

freze melc modul

About The Author
-