Detailing Auto Bucuresti

Detailing Auto Bucuresti | Detailing Caroserie| Detailing Auto Interior | Polish Faruri.

Detailing-ul auto reprezinta o curatare extrem de minutioasa, atat in interior cat si in exterior, pentru a produce un nivel al calitatii in detaliu. In afara de imbunatatirea aspectului, detailing-ul ajuta si la prelungirea duratei de viata a componentelor din plastic, cauciuc sau metal.

Programari la :0784008060

Detailing interior: Periodic, nu doar curatarea tapiteriei este prioritara, fiind necesara si revigorarea sau restaurarea elementelor din plastic, piele, cauciuc (bordul, plasticul din portiere, chederele, parti cromate, etc).

Pachet complet detailing interior – 250 lei Curatare material textil (scaune, bancheta ) prin injectie/extractie Curatare plafon (Tornador Gun), fete de usi, mocheta (inclusiv portbagaj ). Igienizare galerie aer conditionat (parfum + dezifectant). Degresarea tuturor materialelor din plastic (bord, usi, ornamente). Tratament cu balsam pentru material plastic (revitalizeaza culorile). Tratament chedere. Curatare (prin degresare) motor + dressing cauciuc si plastic. Spalare exterior. Uscarea tapiteriei completa.

Inainte Dupa
Curatare Tapiterie

Curatare Tapiterie

Detailing interior

Detailing interior

 

Serviciul de polish auto personalizat il recomandam, deoarece clientul isi poate alege singur, sau cu recomandarea noastra, produsele folosite si aplicarea unei protectii la alegere.

Se porneste de la 200 lei manopera cu toate pastele de polish incluse. Pachetele de servicii cu tarifele aferente se diferentiaza intre ele ca si materiale folosite, nu neaparat ca durata de timp.

Ca exemplu, ceara auto Collinite este o ceara net superioara in comparatie cu NRG sau Turtle Wax, nano-sealantul este un produs superior de lunga durata. Decontaminarea cu argila este superioara unei paste de polish pentru curatare .. si exemplele continua.

Va prezentam mai jos cateva pachete de detailing exterior cu protectiile aferente: Polish auto – Pachet Start – 300 lei Polishat in 1-2 pasi, lucrand gradual pentru a minimiza cantitatea lacului indepartata pana la o corectie a defectelor de cel putin 60%, cu solutii non-abrazive sau semi-abrazive Automagic, 3M, Menzerna.

Pasi urmati: Spalare exterior, Degresare Caroserie, Uscare masina cu prosop din microfibre.

Eliminat punctele de asfalt si bitum, Curatarea caroseriei cu alcool izopropilic.

Polishat in 1-2 pasi, aplicarea unui strat de ceara protectoare pe baza de carnauba.

Acest pachet este recomandat masinilor care nu au zgarieturi profunde in lacul vopselei si nu necesita retus vopsea. Durata de timp 3-4 ore.

Polish auto – Pachet Plus – 350 lei Polishat in 2-3 pasi, lucrand gradual pentru a minimiza cantitatea lacului indepartata pana la o corectie a defectelor de cel putin 75%, cu solutii 3M, Menzerna si retus vopsea (doar daca este necesar).

Pasi urmati: Spalare Exterior, Decontaminare caroserie (clay-bar sau polish de curatare), Uscare masina cu prosop din microfibre, Corectie vopsea la culoare, micro-reparatii zgarieturi tip „cheie”(acolo unde e cazul), Aplicare strat de ceara Collinite.Acest pachet este recomandat pentru culori inchise sau masini ce prezinta zgarieturi multiple sau gazare pe suprafata lacului/vopsea.

Durata de timp 4-6 ore.

Polish auto – Pachet Premium – 450 lei Polishat in 2-4 pasi, lucrand gradual, cu o corectie a defectelor de cel putin 80%. Produse adiacente folosite : *EZ-Creme Glaze – amplifica intensitatea si culoarea oricarei suprafete pentru rezultate superioare, Ceara Auto Collinite 915 Marque D’Elegance.

Pasi urmati: Spalare Exterior, Decontaminare caroserie (clay-bar sau polish de curatare), Uscare masina cu prosop din microfibre, Eliminat punctele de asfalt si bitum, Curatarea caroseriei cu alcool izopropilic, Polishat in 2-4 pasi (inclusiv EZ-Creme Glaze), Aplicarea a doua straturi de ceara Collinite. Pachetul Premium este recomandat masinilor care au lacul vopselei foarte moale si stralucitor. ( Ex. Opel GT, Saturn Sky, Pontiac, unele modele Mercedes, etc ).

Durata de timp 6-10 ore. Intretinere caroserie – intre 100 si 250 lei Include: Spalare Exterior, Degresare sau Decontaminare caroserie, Curatare elemente cromate, Curatare jenti, Polish de luciu, Aplicare protectie ( paint protector sau ceara solida). Protectie caroserie (detalii aici).

 

 

Nou Protectie Iarna.

Atunci cand temperatura scade sub 0 grade gheata formata pe caroserie dauneaza vopselei/lacului de pe masina care in timp se va degrada.Pe langa acest aspect mult mai daunator este nisipul, sarea sau a materialul anti-derapant care se imprastie iarna pe carosabil.

Ca o comparatie sarea imprastiata pe ciment macina in timp suprafata unde este imprastiata, imaginati-va ce efect are asupra vopselei de pe caroserie!

Cu siguranta aveti nevoie de un strat protector pe masina dumneavoastra ! In urma unei spalari exterioare, ceara lichida in nici un caz nu va proteja caroseria unei masini, ea avand rol doar de stralucire si ajuta la uscarea mai rapida a caroseriei. Decontaminarea si Ceruirea Solida: Decontaminarea caroseriei, cu ajutorul clay-barului, are rolul de a curata caroseria de impuritati care de multe ori nu se vad cu ochiul liber. Dupa decontaminare, cu ajutorul masinii de polishat, se aplica un polish fin pentru un luciu deosebit (glaze) urmat de ceara solida. Ceruirea solida, (cu extract de carnauba) ofera o protectie deosebita vopselei masinii fata de agentii atmosferici si chimici. In timpul procedeului de ceruire bandourile si alte elemente nevopsite se acopera cu banda adeziva.

Ceara solida va proteja caroseria masinii de actiunea coroziva a materialelor acumulate de pe carosabil in timpul iernii. Pentru anumite culori se recomanda folosirea unui nano-sealant inainte de ceuirea solida. Tratament Chedere: Tratamentul chederelor, mentine flexibilitatea si elasticitatea partilor din cauciuc, protejeaza impotriva craparii. Previne lipirea chederelor de la usi pe timp de iarna. Tratament Hidrofob: Tratament hidrofob pentru parbriz (creste capacitatea de respingere a apei pe timp de ploaie sau ninsoare) Tarif serviciu protectie iarna: 180 lei

(469)

Detailing Auto Bucuresti

| Comunicate de Presa | 0 Comments
About The Author
-