Castiga bani pe net

„Castiga bani pe internet” este cea mai mare excrocherie care exista in timpurile moderne, in era internetului si a afacerilor online.

Credeti ca veti avea o independenta financiara stand acasa si incercand sa faceti bani din nimic? ESTE TOTAL GRESIT.

Din ce in ce mai multi oameni isi pun baza pe o independeta financiara creata in mediul online din Romaina si intraga Lume.

Acest concept este total gresit. Eu, spre exemplu, detin o viitoare firma din mediul online si sper ca prin multa munca si
lipsa mea fata de familie ne va oferi acest lucru, si anume INDEPENDENTA FINANCIARA, dar pana acolo este un drum lung.

Am incercat toate metodele posibile dupa internet si anume:

1. Get Paid To Click

2. Get paid to review products

3. Afilierile in marile magazine si stiti cu toti care sunt mai ales in romania (nu dau nume sa nu se supere)

si multe altele …..

Recomand, celor care vor sa invete din expreienta mea, https://www.1onlinemedia.ro/category/blog-personal

Sunt satul de promisiunile desarte ale celor care garanteaza imbogatirea peste noapte, a celor care isi pun baza si increderea in tot felul de excrocherii online .

Am incercat toate metodele, va rog sa ma credeti ca singura experienta din care am castigat ceva, a fost cea de a concepe o viitoare firma, care sa se ocupe de mediul online si sa invat lumea sa isi managerize prioritatile. O alta excrocherie este SEO doarece toti care au firme si societati in acest Bussines ONLINE, nu sunt decat niste excroci marea majoritate, nu spun ca nu exista si firme serioase dar eu am avut parte decat de una singura in toata aceasta exprerienta a mea (nu dau nume pentru reclama Gratis).

Singura societate care va poate promite un loc in prima pagina este GOOGLE si asta inseamna bani care va vor iesi din buzunar.

Vreti primul loc in Google neplatit? Exista aceasta posibilitate insa doar prin multa munca. Eu, spre exemplu, detin www.itp-itp.ro, ideea este ca am reusit sa il ridic la rang de zona ( tastati in Google itp vitan si veti vedea ca S.c Era Contasa este pe prima pagina neplatit, pe langa alte banduri mari din Romania).

Pentru seo sunt multe aspecte de respectat, deoarece Google si W3 isi schimba periodic sistemul de indexare in motoaerele de cautare, W3 este ascultat de google si parerea lor conteaza foarte mult.

Daca doriti o indexare cat mai buna in google nu ezitati sa ma contactati pe adrian_strinu@yahoo.be

Eu nu dispun de sume exorbitante de bani pentru a investi in propriile site-uri si chiar imi doresc sa ii ajut pe cei mici, cu un cost modic, sa creasca si sa ne ajutam reciproc.

Noi nu detinem Trusturi TV si nu avem finante pentru a investi intr-o reclama la radio sau TV, iar sa platim pentru Adwords nu mi se pare normal, deoarece eu ofer niste servicii gratuite de postare anunturi iar pentru un comunicat cer destul de putin.

Urmatorul subiect va fi cel despre afiliere.

(61)

Castiga bani pe net

| Blog | 0 Comments
About The Author
-