Breaking Bad

Breaking Bad un serial despre un profesor de chimie Walter White (Bryan Cranston) descopera  ca are cancer.Pentru că Walt nu are asigurare de sanatate foarte buna,  el presupune că, dacă familia lui descoperă că are cancer , ei vor insista ca el sa obțina un tratament , pe care asigurarea sa nu il  va acoperi doar parțial.El ne dorind sa isi lase familia cu datori exorbitante dupa moartea sa le ascunde faptul ca are cancer.

El mergand cu cumnatul sau „Hank” Schrader la o actiune efectuata de DEA (Drug Enforcement Administration) pentru a inchide un laborator de metamfetamină si a face arestari, Walter il recunoaste pe un fost student de al sau si anume Jesse Pinkman.

Ei devenind asociati si apucanduse sa prepare intr-un laborator improvizat intr-o autorulota.Reusind astfel sa faca cateva zeci de mii de dolari, bani care nu ii acopereau cheltuielile cu spitalizarea, deoarece doar Jesse era cel care vindea, Walter dorind mai multi bani vrea sa vanda angro.

Walt si Jesse combinaduse cu Tuco Salamanca nepotul unui fost cap al mafiei mexicane Hector Salamanca, Tuco fiind un dependent la randul sau crezand ca a fost turnat de unul din baieti lui,Ii rapeste pe Jesse si Walt vrand sa ii duca in Mexic.Dar Hank cumnatul lui Walt reuseste sa depisteze masina saltareata a lui Jesse si il impusca pe Tuco in cap.

In sezonul 3 Jesse Pinkman devine popular datorita unei injuraturi pe care o foloseste des, si anume “bitch”.

Jesse Pinkman si Walter White ramanad fara o retea de distributie ii cere lui Saul Goodman (Avocatul lor) o persoana de contact sa se poata apuca de distributie la un nivel mare.

White si Fring au oferit unele dintre cele mai captivante momente, care i-au tinut pe telespectatori in suspans. Fanii nu pot uita monologul lui Walt atunci cand se acesta ii spune sotiei sale, Skyler, ca el e singurul om de care ar trebui sa se teama. „”I am not in danger, Skyler. I am the danger! A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks!”.

Urmariti Breaking Bad.

breaking band

breaking band

(18)

Breaking Bad

| Actiune, Filme | 0 Comments
About The Author
-