Black Friday 2016

Black Friday 2016 incepe in aceasta seara la ora 00:00 like si share pagini e-devanzare.ro   pentru a vedea cele mai noi oferte de la toate companiile participante.mai tineti minte campania de black friday din 2014 neiembrie.
cum putem uita cand cei de la un mare magazin online si anume Emag cand au comis o gafa:
,,Prețuri greșite la produse resigilate: eMAG va onora toate comenzile pentru 730 de produse resigilate listate cu preț redus.
„Este o eroare tehnică și ne-o asumăm, respectul față de client ne obligă. Chiar dacă suntem mari, facem greșeli. Sistemul din spatele platformei este complex, la viteza cu care vrem să creștem apar și erori din care învățăm. Nu a fost nimic planificat. Este o sumă mare și pentru noi, dacă făceam planificat, am fi limitat „investiția” :)” declară Iulian Stanciu, Directorul General eMAG.

black friday 2016 romania
Bucureşti, 24 noiembrie 2014 –  eMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a înregistrat duminică, 23 noiembrie, în intervalul 20.30-22.59, o eroare la încărcarea prețurilor pentru anumite produse resigilate. Eroarea a determinat prețuri de vânzare cuprinse între 1 leu și 8 lei pentru o gamă largă de produse.
De exemplu, un telefon Samsung Galaxy S4 a putut fi cumpărat la prețul de 1 leu, redus de la 1.449 lei, un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei.
„Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi și vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, declară Iulian Stanciu, Directorul General eMAG.
Valoarea totală a reducerilor greșite este de 1.157.200 de lei. Cea mai mare reducere, de 11.190 lei, a fost aplicată unui echipament de rețea, un switch Cisco Catalyst 2960, care a putut fi cumpărat la prețul de 8 lei față de prețul de listă de 11.190 lei. În intervalul în care produsele au fost listate cu prețurile greșite, de la 20.30-22.59, au fost comandate, în total, 730 de produse.
Anul acesta este posibil ca mai multe magazine online sa comita acea gafa mai jos aveti o lista sa intrati si ,,SA URMARITI CU ATENTIE CELE MAI IN VOGA PRODUSE IN ACEA ZI„
Cel mai probabil este ca oricum v-or fi reduceri substantiale la televizoare,telefoane,tablete,frigidere,masini de spalat,laptop-uri,parfumuri,ceasuri,ochelari,pc-uri,si console de joc.

Site-ul www.e-devanzare.ro PROMITE CA VA ANUNTA PE FACEBOOK CELE MAI INTERESANTE PRODUSE.

IAR DACA MAGAZINELE OR SA COMITA GRESELI DE TIPUL CELOR DE LA EMAG VETI FI PRIMI CARE O SA AFLATI.

LIKE PAGINI DE FACEBOOK SI FOLLOW PENTRU A VEDEA TOATE OFERTELE.

www.e-devanzare.ro

TOATE MAGAZINELE OR SA PUNA OFERTE LIMITATE CU REDUCERI DE PANA LA 70% INCEPAND DE ACUM PANA LA INCEPEREA BLACKFRIDAY.

Save

Save

(66)

Black Friday 2016

| Comunicate de Presa | 1 Comment
About The Author
-

Un comentariu