Apple saboteaza telefoanele vechi

Apple saboteaza telefoanele vechi pentru a vinde miloane de modele noi

Apple, probabil, încetinind produsele proprii pentru câștigul monetar.

Noi cercetări arată că Apple ar putea încetini, în mod deliberat, dispozitivele clientului pentru a încuraja achiziționarea de noi produse.

Un studiu realizat de studentul Laura Trucco de la Universitatea Harvard a produs câteva rezultate destul de interesante. Sa produs un grafic care arată, în medie, că iPhone-ul clientului a încetinit semnificativ chiar înainte ca Apple să lanseze versiunile mai noi. Graficul arată că aceasta este o tendință care sa întâmplat nu doar o singură dată, dar în mod constant în decursul multor ani.

sabotaj iphone apple

sabotaj iphone apple

Mulți au speculat că Apple ar putea, de fapt, să-și saboteze în mod intenționat propriile dispozitive.

Catherine Rampell de la New York Times a sugerat că Apple ar putea proiecta în mod intenționat actualizări mai noi pentru a funcționa prost cu dispozitive mai vechi.

cel.ro

Mai întâi de toate, să nu uităm că nimic nu a fost dovedit de fapt.

Cu toate acestea, în cazul în care acest lucru este adevărat, ceea ce poate fi foarte bine, să luăm în considerare câteva lucruri. Ei manipulează prietenii, familia, vecinii pentru bani.

Tamperarea cu aceste dispozitive. Îngrijind mediul înconjurător, deoarece aceste dispozitive au părți care trebuie să fie exploatate și să ia multă energie pentru a le produce. Îmbunătățirea decalajului dintre categoria de venituri de clasă inferioară și nivelul de venituri din clasa superioară, oferindu-le puterile care sunt chiar mai importante în întreaga lume.

Toate acestea sunt crime împotriva umanității care nu merită loc în viitorul nostru sau în viitorul copiilor noștri. Ce mai mult. Dacă fac asta cu tehnologia ta, ce altceva ar putea să facă, despre care nu vă vorbește?

Ar trebui să depunem eforturi pentru un viitor care să includă durabilitatea ecologică, deschiderea și onestitatea, abundența în tehnologie pentru toată lumea și abundența financiară pentru toată lumea.

Cu siguranta ma voi gandi de doua ori la urmatoarea mea achizitie de produse.

 

orange.ro

(167)

Apple saboteaza telefoanele vechi

About The Author
-