Apartament 4 camere Romana de vanzare

Apartament 4 camere pozitionat ultracentral,  spatios, luminos si cu privire spre parc in bloc interbelic.


Apartament 4 camere situat intre Lascar Catargiu si Calea Victoriei, aproape de Piata Romana, intr-un capat de strada, intr-o cladire Art Deco a anilor 1935., cu un regim de inaltime P+3+4RSe poate achizitiona separat inca o garsoniera de aprox. 23mp care se poate uni cu apartamentul pentru un birou/ dormitor suplimentar.

Apartamentul are camere cu suprafete mariSuprafata totala a apartamentului este de aproximativ 150 mp din care 119 mp utili la parter Are o terasa de 15.5mp cu posibilitatea de utilizare ca wintergartenAre doua camere in demisol + o boxa  Necesita renovare.

Apartamentul va aste oferit de agentia Blissimobiliare!!!

De vanzare apartament 4 camere Romana

Contact: 40 729 005 624 contact@blissimobiliare.ro

Apartamentul are in apropiere.

Gradinita 116 Valorizează în cel mai înalt grad nevoia joc și de dezvoltare liber-creativă a copilului și oferă un program educaţional ce respectă Curriculum Național pentru Învățământ Preșcolar.

Procesul instructiv-educativ este modern şi de calitate pentru că există o bază didactico-materială adecvată, se bazează pe experienţa cadrelor didactice bine pregătite ce utilizează strategii didactice moderne şi metode de învăţare active-participative, țin seama de ritmul fiecărui copil şi de nevoile sale affective, valorizarea potenţialul, disponibilităţile şi aptitudinile manifestate de copii.

Jocul este folosit ca mijloc de socializare, de cunoaştere a lumii, a mediului natural, social şi cultural, de comunicare, de relaţionare şi de prietenie; Conţinuturile învățării sunt selectate după criterii ştiinţifice, adecvate nivelului de înţelegere şi tipului de învăţare specific vârstei.

Se creează astfel ambientul de colaborare, disponibilitate, calm si buna dispoziţie, pentru ca toţi copiii care sunt educaţi aici să poată creşte şi profita de şanse egale de educaţie şi instruire.

Apartamentul are in apropiere.

Școala numarul 5 – o școală prietenoasă, cu o atmosferă destinsă și relații foarte bune între elevi și profesori; – o școală pentru fiecare, ce pune în valoare abilitățile elevilor și are așteptări înalte de la fiecare; – o școală participativă, care implică elevii în luarea deciziilor, informează și consultă părinții în legătură cu schimbările necesare în școală; – o școală comunitară, care organizează activități pentru diverse colectivități din comunitate, realizează activități extrașcolare pentru elevi, se preocupă de dezvoltarea spiritului civic și reușește să atragă diverși membri ai comunității la activitățile pe care le desfășoară o școală care învață permanent, cu profesori care își comunică experiențele de succes și care se adaptează la noutățile contextului local; – o școală în care prietenia și învățarea permanentă fac primii pași

Detalii proprietateApartament cu 4 camere
StareTrebuie renovata
Nr. camere4
Suprafață utilă119 m² (1.954 EUR / m²)
Gradină privată:
Tipul apartamentuluiApartament
CompartimentareSemi-decomandate
ConfortConfort 1
Nr. dormitoare2
Nr. bucătării1
Nr. băi1
Tipul clădiriiBloc
An construcție1940
Dispunere1S+DS+HP+4
Etaj Parter înalt
Nr. balcoane1
LiftDa
Clasa de risc seismicNeclasificat
Facilități

Nemobilat Încălzire de la clădire Potrivit pentru birou(134)

Apartament 4 camere Romana de vanzare

| Comunicate de Presa |
About The Author
-